Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Zoru başarıp Samsun'a 3 puanla döneceğiz" dedi.
PTT 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Nuri Asan Tesisleri'nde yağmur altında yapılan idman düz koşu ile başladı. Ardından 3 gruba ayrılan takım 5'e 2 oynadı. İdmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. İdmana sakatlığı süren ve izinli olan Musa Yılmazer katılmadı. N'Sumbu ise takımla birlikte çalıştı.
Teknik direktör Erhan Altın, zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Çalışmalarımızı rakibin iyi ve kötü yönlerini analiz ederek sürdürdük. Uzun bir süredir galip gelemiyoruz. Zoru başarıp Samsun'a 3 puanla döneceğiz" diye konuştu.
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Kemal Gedikli ise, "Bir galibiyet her şeyi değiştirecek. Futbolcularımıza güveniyoruz. Manisa'dan puan veya puanlarla döneceğiz" şeklinde konuştu.
Bu arada takım, idman sonrası Nuri Asan Tesisleri'nde yemek yedikten sonra, saat 17.45'te uçakla direkt İzmir'e gidecek ve otele yerleşecek. Karadeniz ekibi, maç sabahı ise karayoluyla Manisa'ya geçecek. - SAMSUN
Son Dakika › Spor › Samsunspor, Zoru Başaracak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.