Şanlıurfaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1.1-0 mağlup oldu.

11.03.2013 23:42

PTT 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a

1-0 mağlup oldu. Maçın ardından açıklamada bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Teknik ve taktik eksikliğimiz vardı. Gol yemeden gol atmanın mücadelesini vermeye çalıştık ama olmadı" diye konuştu.

Şanlıurfaspor ile yeni anlaşan Teknik Direktör Raşit Çetiner, "4 gündür Şanlıurfaspor ile beraberiz. 4 gün içerisinde sporcu arkadaşlarımız bize cevap verdiler. Bugün elimizden geleni yaptık. Kolay bir gol oldu. Gol atmak için riskler aldık. Bütün bunlara rağmen oyuncumuz eksildi. İkinci yarıya iyi başlamıştık. Topla ilişkileri iyi olan bir takıma karşı oynadık. Buna rağmen çok fazla pozisyon vermeden gol atmak için çok iyi mücadele ettik. Rakibe pozisyon vermemek için arkadaşlarımız çok iyi oynadı. Bugün buraya gelen insanlara güzel şeyler izlettirmek isterdik. Ama inanıyoruz ki önümüzdeki maçlarda alınması gereken 27 puandan istediğimizi alacağız. Bu mücadeleden iyi bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Takımın kondisyonu konusunu eleştirmenin yanlış olacağını kaydeden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü; "Ben benden evvel görev yapan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. Kaybettikten sonra kondisyonlarıyla ilgili açıklamada bulunmak yanlış olur. Kondisyon eksikliğinden değil teknik ve taktik eksiliği yaşadık. Gol yemeden gol atmak için çalıştık çabaladık, arkadaşlarımız mücadelede çok iyiydiler."

Şanlıurfaspor oyuncusu Murat Kayalı ise, kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ancak Gaziantep'in kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KANADINDAN

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya ise,

bu son oynanan maçın kendi takımlarının kaderini belirlediğini söyledi. Kaya, "En son maç nereye gideceğimize karar vereceğimiz maç, ya yukarıya ya aşağıya karar vereceğimiz maçtı. Haftalar sonra sakatsız bir şekilde hazırlandık. Maçın ilk 25 dakikasında topa daha fazla sahip olduk, golü bulduk ikinci yarı biraz da gergin geçti. Şanlıurfaspor elinden geleni yapmaya çalıştı. Bundan sonra başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbolcusu Hakan ise bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirttikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü; "3 puanın yanında bizim çok istediğimiz bir maç oldu. Bence maçı hak ettik. Şanlıurfaspor da gayet iyi oynadı." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement