Şanlıurfaspor: "Hafta Sonu Zor Bir Maça Çıkacağız" - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor: "Hafta Sonu Zor Bir Maça Çıkacağız"

Şanlıurfaspor: "Hafta Sonu Zor Bir Maça Çıkacağız"

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, bu hafta deplasmada oynayacağı Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

21.08.2013 10:35  Güncelleme: 10:10

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, bu hafta deplasmada oynayacağı Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlarken teknik direktör Raşit Çetiner, "Zor bir maça hazırlanacağız" dedi.

Ligin ilk haftasında evinde Karşıyaka karşısında maçın son dakikasında yediği golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan sarı yeşilli ekip, Manisaspor karşılaşması için bugün tek çalışma yaptı. Raşit Çetiner yönetiminde kondisyon ağırlıklı çalışma yapan sarı yeşilli takımda geçen hafta sakatlanan Banahane yer almadı.

Sezona 1 puanla başlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Raşit Çetiner, Manisaspor'dan puan almak istediklerini söyledi. Ganalı Banahane'nin 2 hafta oynamayacağını açıklayan Raşit Çetiner, şöyle konuştu:

"Karşıyaka maçından 3 puan almak istiyorduk. Son dakikada yediğimiz bir golle berabere bitirdik. Bu bizim hiç düşünmediğimiz bir skordu. Hem bizi hem taraftarlarımızı üzdü ama biz sporcuların performansından memnunuz. Artık ileriye bakmamız gerekiyor. Bize lazım olan puan ve puanları alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Her hafta kazanmak istiyoruz. Belli bir misyonu olan bir takımız, kolay olmadığını biliyoruz ama gücümüzün var olduğunu düşünüyoruz. Banehane'nin dışında sakat futbolcumuz yok. Manisaspor, bu ligin iyi takımlarından bir tanesi. Geçtiğimiz yıl finale oynayan bir takım. Zor bir maç olacak kazanan tarafın biz olmasını diliyorum." - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor: 'Hafta Sonu Zor Bir Maça Çıkacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement