Şanlıurfaspor Deplasmanda Oynayacağı Maça Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Deplasmanda Oynayacağı Maça Hazırlanıyor

Şanlıurfaspor Deplasmanda Oynayacağı Maça Hazırlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, zorlu İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor.

10.09.2013 17:46  Güncelleme: 14:51

Sarı yeşilli ekibin çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Kulüp Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, "İstanbul ekibi gibi bizimde kadromuz çok kaliteli isimlerden oluşuyor, amacımız deplasmanda oynayacağımız maçı kazanmaktır" dedi.

Banahane'nin sakatlığı düzeldiğini ve oynayıp oynamayacağına teknik direktör Raşit Çetiner'in karar vereceğini de sözlerine ekleyen Gökmen, "Banahane'nin sakatlığı iyileşti ve idmanlara başladı. Büyük ümitler ile transfer ettiğimiz bu futbolcumuzun bir an evvel golleriyle geri dönmesi en büyük temennimizdir. Bu yola başlarken şampiyonluk hedefi ile çıktık.

Şanlıurfaspor'un haftalar geçtikçe daha iyi bir futbol oynayacağını herkes görecek, yeni kurulmuş bir takımda ilk haftalarda beklentiler daha yüksek olur ama oyuncuların birbirleri ile daha iyi kaynaşması açısından biraz daha zaman ihtiyaç olduğunun kanısındayım. Çok kaliteli oyunculardan kurulu takımımız var. Bireysel olarak ligin çok üstündeyiz. Nitekim futbolcularımız hocamızın da desteği ile çok daha mücadeleci ve arzulu bir ekip haline geleceğine inancımız sonsuzdur" diye konuştu.

Cumartesi günü İstanbul Olimpiyat stadında saat: 17:00'de başlayacak maça tarafında geleceği müjdesini veren Gökmen son olarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi "Taraftarlarımızdan da ricam 90 dakika boyunca centilmence takımlarına destek olmasıdır. Futbol üç ihtimalli bir oyundur. Karşımızda grubun en güçlü ekiplerinden biri var. Yenmekte var yenilmekte olumsuz bir sonuçta bile biz yolumuza devam edeceğiz. Bu yüzden taraftarlarımızı sadece Şanlıurfaspor'u desteklemek gerektiğini belirtmek istiyorum."

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Deplasmanda Oynayacağı Maça Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement