Şanlıurfaspor Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyor

Şanlıurfaspor Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyor

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçından puan almak istediklerini söyledi.

25.04.2013 17:06  Güncelleme: 17:12

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Denizlispor maçından puan veya puanlar almak istediklerini söyledi.

PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor, pazar günü Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını GAP Arena Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Şanlıurfaspor Teknik Direktör Raşit Çetiner, Denizlispor'un ligdeki durumu itibariyle mutlak kazanmak istedikleri zor bir karşılaşma olacağını ifade etti.

Kendilerinin de son haftalarda elde edilen istikrarı sürdürmeyi amaçladıklarını anlatan Çetiner, "Bizde alabileceğimiz maksimum puanları alıp ligde kendimize daha iyi bir yer edinmek istiyoruz.Özellikle evimizde oynadığımız Çaykur Rizespor maçında futbolcularımızın sergilediği performans bizi mutlu etti." diye konuştu.

Raşit Çetiner, zorlu karşılaşmada Onur ve Bangura'nın sakat, Serdar Özkan'ın da cezalı olduğu için forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Puan veya Puanlarla Dönmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement