Şanlıurfaspor Süper Lige Çıkma Şansını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Süper Lige Çıkma Şansını Sürdürmek İstiyor

Şanlıurfaspor Süper Lige Çıkma Şansını Sürdürmek İstiyor

Şanlıurfaspor, çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçında galip gelerek Süper Lige çıkma şansını devam ettirmek istiyor.

17.02.2014 12:40  Güncelleme: 12:54

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Denizlispor maçında galip gelerek Süper Lig'e çıkma şansını devam ettirmek istiyor.

Kulüp basın sözcüsü Gökhan Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiyespor karşılaşmasını hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini savundu.

Bu tür hataların özellikle kendi maçlarında uygulandığını iddia eden Gökmen, "Uzun zamandır hakemler maçlarımızı katlediyor, Şanlıurfaspor olarak hakemlerden mustaribiz. Fethiyespor maçında net penaltı pozisyonlarımız verilmedi. Umarım bundan sonra bu tür olaylar yaşanmaz, hakemlerden hakkaniyetli maç yönetmesini bekliyoruz" dedi.

Gökmen, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Denizlispor maçından galibiyetle ayrılıp Süper Lig'e çıkma şansını sürdürmek istediklerini belirtti.

Bundan sonraki maçlarda puan kayıplarına tahammülleri kalmadığını vurgulayan Gökmen, şunları kaydetti:

"Takımımız çok iyi futbolculardan kurulu ama nedenini bilmediğimiz bir şekilde oyunumuzu sahaya yansıtamıyoruz. Bu nedenle de istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Her ne olursa olsun takımımıza güveniyoruz, umarım bundan sonra şansızlığımızı yenerek seri galibiyetler alırız. Son aldığımız sonuçlarla üst küme şan zor soktuk ama matematiksel olarak bu umudumuz devam ediyor. Denizlispor maçında üç puan alarak kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Süper Lige Çıkma Şansını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement