Şanlıurfaspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfaspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

"Şanlıurfaspor'u süper lig seviyesinde bir takım haline getirmek için iç ve dış transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

06.07.2013 09:49

Ptt 1'inci Lig ekibi Şanlıurfaspor'un Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek,

"Şanlıurfaspor'u süper lig seviyesinde bir takım haline getirmek için iç ve dış transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu, Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu başkanlığında toplanarak yeni sezon öncesi değerlendirme toplantısı yaptı. Şanlıurfaspor'un başarısı için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden yöneticiler, hedeflerinin süper lige çıkmak olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kulüp Başkan Vekili Uğur Büyükhatipoğlu, toplantıda şunları söyledi:

"Çok iyi bir kadro oluşturduk. Teknik heyet ile birlikte oluşturulan bu kadro yeni bir kente yeni bir hava estirecek. Taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Son zamanlarda sosyal medya üzerinden asılsız haberler yapılıyor. Bu bizleri son derece üzüyor. Sosyal medya üzerinden yazılanlar hakkında hukuki mücadele başlatacağız. Şanlıurfaspor hepimizin. Şanlıurfaspor'u Süper Lig seviyesine getirmek için çaba göstereceğiz."

Öte yandan Büyükhatipoğlu, dış transferde; Orduspor'dan Fevzi Elmaz, Kayseri Erciyesspor'da Mehmet Ozan Tahtaişleyen, Rizespor'da Onur Güney, Adanaspor'dan Sedat Ağçay, Bursaspor'dan Onur Akbay, Elazığspor'dan Sezer Badur ve Murat Kayalı, Turgutluspor'dan Youssef Yeşilmen, Bucaspor'dan Yasin Avcı, Karşıyakaspor'dan Emanuel Banahane ile anlaşma sağlandığını söyledi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement