Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Direktörü Raşit Çetiner - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Direktörü Raşit Çetiner

Şanlıurfaspor\'un Yeni Teknik Direktörü Raşit Çetiner

PTT 1'inci Lig'inde mücadele veren Şanlıurfaspor, teknik adam Bahri Kaya'la yollarını ayırıp, teknik direktör Raşit Çetiner ile 1,5 yıllığına anlaştı.

07.03.2013 16:50

PTT 1'inci Lig'inde mücadele veren Şanlıurfaspor, teknik adam Bahri Kaya'la yollarını ayırıp, teknik direktör Raşit Çetiner ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Sarı Yeşil takıma imza atan Çetiner, "Bizimle düşünenlerle beraber olacağız düşünmeyenlerle de zaten yolları ayıracağız.

Geniş bir kadromuz var performansı iyi olan oynayacak. Şu an için hedefimiz Play-Off'a kalarak bir üst ligi zorlamaktır."dedi.

PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'da son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Bahri Kaya ile yollarını ayırdı. Şanlıurfaspor yönetim, Kaya'dan boşalan teknik direktörlü'ğe Ümit Milli Takım, Antalyaspor, Bursaspor ve Dardanelspor'da bir dönem görev alan teknik direktör Raşit Çetiner ile anlaşmaya vardı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Türk futbol tarihinde önemli başarılara sahip Raşit Çekiner'i renklerine bağladıklarını söyledi. Şanlıurfaspor'un vizyonunu genişletmek için teknik direktör değişikliğine gittiklerini belirten Şimşek, şöyle konuştu: "Şu anki kararlarımız çok doğru ve sağlıklı bir karar oldu. Bir sürü seçenek içerisinde Çetiner'le anlaştık. Kimse Şanlıurfaspor'a 'hayır' demedi. Ama biz, Raşit Çetiner'de karar kıldık. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Sarı Yeşil takımla anlaşarak imza attan Raşit Çetiner, 40 yıllık futbol kariyerinde birçok takımda hem forma giydiğini hemde teknik direktör olarak görev yaptığını belirterek şöyle konuştu: "Şuanda yapmamız gereken şey sabırlı olmak, iyi çalışmak ve sevgi etrafında birleşmektir. Yapılabileceğimizin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız. Futbolcu arkadaşlarımız oldukça kaliteli. Geniş bir kadromuz var performansı iyi olan oynayacak. Şu an için hedefimiz Play-Off'a kalarak bir üst ligi zorlamaktır. Bunu başarmak için de ekibim, yönetim ve tüm camia beraber olursak bu hedefe ulaşaşırız" dedi.

FOTOĞRAF - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'un Yeni Teknik Direktörü Raşit Çetiner - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement