Saran: "Fenerbahçe'nin Her Zaman Emrindeyim" - Son Dakika
Spor

Saran: "Fenerbahçe'nin Her Zaman Emrindeyim"

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçeli yönetici Sadettin Saran, Fenerbahçe'nin her zaman emrinde olduğunu bildirdi.

16.10.2016 00:46

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçeli yönetici Sadettin Saran, Fenerbahçe'nin her zaman emrinde olduğunu bildirdi.

Antalya İşadamları Derneği'nin (ANTİAD) bir otelde düzenlediği aylık olağan toplantısına katılan Saran, üniversiteden mezun olduktan sonra işe girmek için başvuruda bulunduğunu belirtti.

İş görüşmesi için sırada bekleyenlerin önemli üniversitelerden mezun olduğunu anlatan Saran, mülakatta 'ben seni niye alayım' diye bir soruyla karşılaştığını ve kendisinin de bu soruya "Ben sizin yerinizde olsan beni alırdım. Mülakata gelenler uyurken ben her gün sabah yüzüyorum, ardından okula gidiyorum, yine yüzüyorum ve akşam da çalışıyorum. 6 yıldır ne antrenman aksattım ne sınıfı kaytardım. Bu azim olduğu sürece size katkı sağlarım'"dediğini ve işi aldığını kaydetti.

Saran, elde ettiği başarıları üniversite yıllarında yaşadığı zorluklara bağladığını söyledi. Türkiye'de maaşlı bir işte çalışırken spor ve medya alanına girmeye karar verdiğini ifade eden Saran, o dönem çok küçük olan bu piyasaların gelecekte çok büyüdüğünü dile getirdi.

Saran, holdingde ciro anlamında belki ilk 200 firma arasında yer almadıklarını ancak hayır işlerinde ilk 20 firma arasında olduklarını düşündüğünü vurguladı.

Fenerbahçe'deki başkan adaylığı

Spora büyük önem verdiğine değinen Saran, Kasım ayında spor kanalı açacaklarını belirtti. Fenerbahçe'deki başkanlık adayına ilişkin soru üzerine Saran, şöyle konuştu:

"8 sene süren Fenerbahçe Spor Kulubü üyeliğinden ihraçla ilgili bir süreç yaşadık. Kazandım, itiraz ettiler. Geldi bir daha itiraz ettiler. Sonuçta zaten saçma sapan suçlamalardı. Kulubüme geri döndüğüm için mutluyum. Bugün kongre gündemde yok. İnşallah Fenerbahçe iyi futbol oynamaya başlayacak ve inşallah şampiyon olacak. Fenerbahçenin her zaman emrindeyim. Umarım hayırlı olur."

Saran, bir iş adamının "Antalyaspor sevdalısıyız biz ama sizi kişisel olarak seviyoruz. Aziz Yıldırım'ın karşısında Fenerbahçe'ye başkan adayı olursanız yönetiminizde kimleri görmek istersiniz?" şeklindeki soruyu, şöyle yanıtladı:

"İsimler üzerinde konuşmak doğru değil. Yönetime alacağım insanların her birinin hayalinde Fenerbahçe başkanı olma hayalinin olmasını isterim. Bundan da rahatsız olmam. Şartlar ne olursa olsun iki dönem başkanlık yaparım. Fenerbahçe dışında güzel bir hayatım var. Fenerbahçe'ye bir şeyler vermek için geleceğim. Fark yaratmak adına. Benim yanımda başkan olmak isteyenleri tehdit görmek yerine bu tür kişilerin yanımda olmasını isterim. Yönetime alacağım insanlar lafını esirgemeyen, kendine güvenen, Fenerbahçe sevdalısı insanlar olacak."

Saran: "Fenerbahçe\'nin Her Zaman Emrindeyim"
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Saran: 'Fenerbahçe'nin Her Zaman Emrindeyim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement