Sarı-Lacivertli kulüpte kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Galatasaray'la görüşüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sarı-Lacivertli kulüpte kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Galatasaray'la görüşüyor

07.08.2021 14:26  Güncelleme: 14:30

Fenerbahçe'den ayrılması an meselesi olan Caner, Galatasaray'a önerildi. Fatih Terim'in ilk etapta bu transfere olumsuz yaklaştığı ancak Caner Erkin ve Galatasaray iletişiminin kesilmediği belirtildi.

Caner Erkin, kadro dışı bırakılma kararının ardından kulüp arayışına başladı. Caner'in Galatasaray'a tavsiye edildiği iddia edildi. Ancak Fatih Terim, ilk etapta bunu olumlu karşılamadı ama transfer tamamen de kapatılmadı.

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin, Galatasaray'la flörtleşiyor

SOL BEK AKSIYOR

Galatasaray'da Patrick van Aanholt dışındaki sol bekler güven vermiyor. Ömer Bayram, seyirciler tarafından daha sezon başında çokça ıslıklandı. Caner'in Aanholt'un yedeği olma ihtimali var.

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin, Galatasaray'la flörtleşiyor

"FENERBAHÇELİLİK BAŞKA"

Fenerbahçe'nin seçiminde, "Ben çocukluktan beri Fenerbahçeliyim. Galatasaray'da da oynadım ama bu duygu çok başka. Sünnet videomu paylaşacağım hatta" sözlerini kullanan Caner'in olası transferde nasıl davranacağı merak ediliyor.

Son Dakika Spor Sarı-Lacivertli kulüpte kadro dışı bırakılan Caner Erkin, Galatasaray'la görüşüyor - Son Dakika


Advertisement