Şen'e Son Görev - Son Dakika
Spor

Şen'e Son Görev

Şen\'e Son Görev

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen’in vefat eden eşi Bente Şen dün son yolculuğuna uğurlandı.

06.04.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MESUT YILMAZ
Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'in vefat eden eşi Bente Şen dün son yolculuğuna uğurlandı. Bente Şen için Levent Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze törenine spor, siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Taziyeleri Ali Şen, oğulları Metin ve Adnan ile birlikte kabul etti. Şen'in gelinleri Aslı ve Begüm Şen gözyaşlarını tutamadı.
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye Futbol Federasyonu başkanvekilleri Nihan Özdemir ve Ali Dürüst, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören ile Mustafa Denizli, Emel Sayın, Ali Ağaoğlu gibi isimler de aileyi yalnız bırakmadı.
Ali Şen, eşi Bente Şen'in tabutunu cenaze aracına kadar en önde kendisi taşıdı. Bente Şen, cenaze namazından sonra dört yıl önce hayatını kaybeden torunu Alp Şen'in Zincirlikuyu Mezarlığı'nın yanına defnedildi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şen'e Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement