Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakambu'yu İstedi - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakambu'yu İstedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Villarreal'de forma giyen eski Bursasporlu Cedric Bakambu'yu yeni sezonda takımda görmek istiyor.

22.03.2017 13:20  Güncelleme: 14:01

Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına geçtiği günden bu yana kadrosunda görmek istediği isim; Cedric Bakambu...

Bakambu'nun devre arasında da siyah-beyazlı formayı giymesi gündeme gelmişti. Fakat bu transfer maliyeti yüzünden gerçekleşmemişti. Aboubakar'la yaşanan kriz sonrasında Bakambu ismi bir kez daha gündeme geldi.

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİ, VILLARREAL'LE GÖRÜŞTÜ

Lens-Tolgay takasını görüşmek için Ada'ya çıkarma yapan yönetici Umut Güner'in İstanbul'a dönmeden önce İspanya'ya gittiği ve Villareal'li yöneticilerle fikir alışverişinde bulunduğu bildirildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakambu'yu İstedi

İspanyol ekibi Bursaspor'a 7.5 milyon Euro ödediği için Demokratik Kongolu golcü için ilk etapta çok yüksek bir rakam talep etti. Fakat sakatlık sonrası iyi bir dönüş yapamayan Bakambu için görüşmelerin sürdürüleceği bildirildi.

Bakambu'nun forvet dışında hücum hattının değişik bölgelerinde de oynayabilmesi Güneş tarafından büyük avantaj olarak görülüyor.

GEÇEN YIL İSMİ BARÇA'YLA GEÇİYORDU

Cedric Bakambu, bu sezon Villarreal formasıyla 24 maçta 4 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon performansında zirveye çıkan Bakambu, 51 maçta 22 gol atıp, 4 asist gerçekleştirmiş. 25 yaşındaki Bakambu, bu performansıyla bir ara Barcelona'nın da dikkatini çekmişti. Bakambu'nun Villarreal ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Transfermarkt değeri ise 16 milyon Euro olarak gösteriliyor.

(Fotospor)

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakambu\'yu İstedi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bakambu'yu İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement