Sepp Piontek, Manavgat Evrensekispor Antrenmanında - Son Dakika
Spor

Sepp Piontek, Manavgat Evrensekispor Antrenmanında

Sepp Piontek, Manavgat Evrensekispor Antrenmanında

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, 24 Kasım'da karşılaşacağı Çorum Belediyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, Milli takım eski teknik direktörü Sepp Piontek'te antrenmanı...

22.11.2013 17:13

Spor Toto 3. Lig 2.Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, 24 Kasım'da karşılaşacağı Çorum Belediyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, Milli takım eski teknik direktörü Sepp Piontek'te antrenmanı izledi.

Karşılaşma öncesinde Manavgat Evrensekispor'da cezası süren Çağrı ve sakat olan Burak Özcan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Manavgat Evrensekispor Sportif Direktörü Kamil Atalay yaptığı açıklamada, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydederek, "Şampiyon olmak için özellikle evimizde oynadığımız bütün karşılaşmalardan mutlak galip gelmek zorundayız. Çorum Belediyespor maçına da bu bilinçle hazırlanıyoruz. Çorum Belediyespor gruptaki güçlü takımlardan biri. Rakibimizin kadrosunda tecrübeli oyuncular var. Ancak Manavgat Evrensekispor olarak biz de çok güçlüyüz. Bu hafta Çorum Belediyespor'u mağlup ederek yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bugün gerçekleştirdikleri antrenmanı bir dönem Türk Milli Takımı'nı da çalıştıran dünyaca ünlü teknik direktörlerden Sepp Piontek'in izlemesinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Atalay, "Sepp Piontek dünya futbolunda söz sahibi olan hocalardan birisi. Kendisinin bizim antrenmanımızı izlemiş olması bizim için büyük bir onurdur. Futbolcularımız da bunun bilincinde" dedi.

Manavgat Evrensekipor'un yaptığı antrenmanı takip eden Türk Milli Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek ise, Manavgat Evrensekispor'un tesislerini çok beğendiğini kaydederek, "Bu tesisler, 3.Lig takımı için değil, 2.Lig takımının tesisleri. Manavgat Evrensekispor'u önümüzdeki sene 2.Lig'de izlemek istiyorum" şeklinde konuştu.

Diğer taraftan 24 Kasım'da Evrenseki Stadı'nda oynanacak olan Manavgat Evrensekispor-Çorum Belediyespor karşılaşmasında bazı oyuncuları Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Kardemir Karabükspor ve Torku Konyaspor'un futbolcu izleme komitelerinden yetkililerin de izleyeceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sepp Piontek, Manavgat Evrensekispor Antrenmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement