Siirt Sporu Zorlu İkinci Devre Bekliyor - Son Dakika
Spor

Siirt Sporu Zorlu İkinci Devre Bekliyor

Siirt Sporu Zorlu İkinci Devre Bekliyor

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 1. grupta mücadele eden Siirtspor ilk devreyi kötü bir noktada tamamladı.

19.12.2013 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk devreyi 10 puanla 17. Sırada bitirdiklerini belirten Siirtspor Genel Menajeri Nezir Öztaş, ikinci yarıda revize edilmiş bir takımla ligde kalma umutlarının bulunduğunu söyledi.

Öztaş, "Lige çok sıkıntı bir süreç ile başladık. Henüz ligin başlamasına birkaç gün kala oluşturulan takım kamp yapmadan lige katıldı. Büyük eksik ve aksaklıkların yanında maddi imkânsızlıklar bulunuyordu, buna rağmen sahaya çıkan takım canla başla mücadele ederek bu noktaya geldi. Gruptaki yerimiz elbette iyi değil, ancak bu imkanlarla ancak bu kadar yapılır. Takımın Siirtli iş adamlar tarafından sahiplenmesi için 14 Aralık 2013 tarihinde kongre kararı aldık. İlk kongrede çoğunluk sağlanmadı. İkinci kongre 21 Aralık 2013 tarihinde Kültür merkezinde yapılacak. Amacımız bu kongre ile takımı sırtlayacak bir ekibin oluşmasıdır. İkinci devre için takımda bir revizyona gidilmesi durumunda ligde kalma umutlarımız bulunuyor" dedi.

Grupta 3 takımın düşeceğini belirten Öztaş, düşme potasında bulunan rakip takılarla aralarındaki farkın 10 puan olduğunu söyledi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Sporu Zorlu İkinci Devre Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement