İngiltere Premier League ekiplerinden Everton ve Fulham'ın eski oyuncularından olan Galli Simon Davies, ülkesinin amatör takımlarından Solva FC ile anlaştı.
HER MAÇTA 3 POUND ÖDEYECEK
Ancak söz konusu haberde ilginç olan nokta deneyimli ismin yeni bir takıma transfer olması değil... Simon Davies, imzaladığı sözleşme gereği yeni takımı Solva FC'de forma giyeceği her maç için kulübe 3 poundluk bir ödeme yapacak.
2013 yılında Fulham'dan ayrılmasının ardından kulüpsüz olan Galli eski milli yıldız, Premier League kariyerinde toplamda 303 maça çıkma başarısı gösterdi.
"ÖDEME YAPILMAYACAK DİYE BAŞTAN SÖYLEDİK"
Sporx'de yer alan habere göre; Simon Davies'i söz konusu transfer için ikna eden isim ise Galli yıldızın erkek kardeşi oldu. Transferinin ardından açıklamalarda bulunun Simon Davies, "Yeniden kardeşim ve arkadaşları ile birlikte futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu isimler ile yıllar öncesinden beraber top oynamışlığım var" dedi.
Galli oyuncunun transferi sonrasında bir başka açıklama ise kulübün sekreteri Tracey Cole'dan geldi. Cole, "Kendisine ödeme yapılmayacağını önceden söyledim. O da takımdaki diğer herkes gibi oynamak için ödeme yapmak zorunda. Oynamak için istekli gözüküyor. Bir kaç maçta forma giyebilir" ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Spor › Simon Davies, Kulübünde Oynamak İçin Para Verecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.