Sivas Belediyespor, Kocaeli Birlikspor Maçında Galibiyet Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Sivas Belediyespor, Kocaeli Birlikspor Maçında Galibiyet Hedefliyor

Sivas Belediyespor, Kocaeli Birlikspor Maçında Galibiyet Hedefliyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sivas Belediyespor, ligin 19’uncu haftasında Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak.

22.01.2016 17:58

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sivas Belediyespor, ligin 19'uncu haftasında Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacak.

Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Zafer Turan nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Sivas Belediyespor, Kocaeli maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Teknik direktör Zafer Turan, hem lig hem kupada Sivas'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirterek, ikinci devrenin ilk maçında Ankara Demirspor ve kupada 1461 Trabzon galibiyeti ile moral kazandıklarını söyledi.

Hafta sonu Kocaeli Birlikspor ile karşılaşacaklarını belirten Turan, rakip takımın grupta puan sıralamasında üçüncü olan, iddialı takımlardan biri olduğunu ifade etti.

Karşılaşmada kart cezalısı Ozan Kılıçoğlu ile hafif sakatlığı hafif bulunan Adem Sarı forma giyemeyecek. Sivas Belediyespor, Pazar günü oynanacak karşılaşma için yarın havayolu ile Kocaeli'ye hareket edecek. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivas Belediyespor, Kocaeli Birlikspor Maçında Galibiyet Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement