Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Sivasspor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Sportif direktör Erdoğan: "Her şey yolunda. Son bir hazırlık maçı var ondan sonra lige hazır şekilde girmeyi umuyoruz" "Gitmesi gereken arkadaşlar olacak. Bu, işin en kötü kısmı ama bunlar futbolun doğasında olan şeyler"

05.08.2013 20:50

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Kondisyon çalışmasının ardından idman pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenmana, kaleci Milan Borjan, Eren Aydın, Milan Cerny, Ümit Kurt, Arkadiusz Piech, Murat Akça, Timur Özgöz ve İstanbul'da sağlık kontrolünden geçen yeni transfer John Chukwudi Utaka katılmadı.

Antrenmanı, Asbaşkan Faruk Taşseten ve bir grup taraftar da izledi.

Sivassspor Kulübü Sportif Direktörü Murat Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hollanda'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Kampta ciddi bir sakatlık sorunu yaşamadıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Erdoğan, "Şimdi de Sivas'a döndük. Şehrimize, taraftarımıza kavuştuk, onun da mutluluğunu yaşıyoruz. Her şey yolunda. Son bir hazırlık maçı var ondan sonra lige hazır şekilde girmeyi umuyoruz" diye konuştu.

Takıma katılan futbolcularla iyi bir kadro oluşturduklarını ve yeni transfer düşünmediklerini aktaran Erdoğan, kontenjan nedeniyle bazı yabancı futbolcuların takımdan ayrılacağını belirterek, "Gitmesi gereken arkadaşlar olacak. Bu, işin en kötü kısmı ama bunlar futbolun doğasında olan şeyler" dedi.

Erdoğan, takımdan ayrılacak oyuncuların yerini ise Nijeryalı forvet John Chukwudi Utaka ve Faslı oyuncu Mehdi Taouil ile doldurduklarını kaydetti.

Bir gazetecinin " Jakub Navratil, Arkadiusz Piech ve Milan Cerny'den kendilerine kulüp bulmaları istendi mi?" şeklindeki sorusu üzerine Erdoğan, üç futbolcuyla alakalı bir görüşmenin yapıldığını, futbolculara statü gereği sıkıntı yaşayacaklarının iletildiğini söyledi.

Ayrılıp ayrılmama konusunda kararı futbolcuların vereceğini vurgulayan Erdoğan, "Düşüncelerini alacağız, hem bizim hem de oyuncu için en sağlıklı çözüm neyse hep birlikte karar vereceğiz" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement