Sivasspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Spor

Sivasspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Sivasspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 galip geldikleri Karabükspor maçını değerlendirdi, "Gol yemeden iyi bir galibiyet aldığımız için mutluyuz.

03.01.2012 20:33

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 galip geldikleri Karabükspor maçını değerlendirdi, "Gol yemeden iyi bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. İyi bir galibiyet aldık. İlk maçlar zordur ve çok iyi konsantre olmak gerekiyor. Karşıdaki takım da puan için geliyor. Ama maçın başından itibaren çok iyi mücadele ettik. Zaman zaman zor duruma düşmemize rağmen çok iyi bir galbiyet aldık. Zorlu bir maç trafiğine gireceğiz. Aynı şekilde devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Karabükspor teknik direktörü Bülent Korkmaz ise skordan memnun olmadıklarını belirtti, "Bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. Kalemize gelen ilk pozisyon gol oldu. Çok kolay gol yiyoruz. Analiz etip çalışmamazı rağmen benzer gol yedik. Bunun önüne geçebilmemiz için transfer şart. Kendi kendimize yeniliyoruz. Yönetim transfer için ellerinden geleni yapıyor. Bizim kesinlikle 7 veya 8 galibiyet almamız lazım. Bu da transferle mümkün" diye konuştu.

Sivasporlu Erman Kılıç, "Arkadaşlarım iştahlı oynadı. İyi konsantre olduk. Ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapmak istiyorduk ve bunu başardık. Böyle devam etmek istiyoruz" derken Kadir Bekmezci, "Maçın zor geçeceğini bilyorduk. Maça iyi konsantre olduk ve kazanmak için elimizden geleni yaptık ve net bir skorla kazandığımız için mutluyuz. Hedeflediğimiz konuma gelmek için önümüze bakacağız" diye konuştu. Genç oyuncu Kaan Konuk ise, "İkinci yarının ilk galibiyetini adık. Böyle devam etmesini istiyoruz. 3-0'a rağmen zor bir maç oldu" dedi.

Karabüksporlu Erkan Taşkıran, Sivasspor'u tebrik ederken, "Puan almaya gelmiştik. Sivasspor'un analiz etmiştik. Basit gol yememiz pahalıya mal oldu. Yukarıya tırmanmamız gerekiyor. Gençlerbirliği maçını iç sahada kazanıp kötü yerlerden bir an önce uzaklaşmak istiyoruz" diye konuştu. Hamza Çakır ise, "Buraya galibiyet için gelmiştik. İyi başlayamadık, kendi hatamızdan gol yedik. Toparlandık ama gol şanslarını değerlendiremedik. İlk yarının son anlarındaki ikici gol moral bozdu. ikinci yarıda pozisyonları değerlendiremedik" dedi. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement