Sivasspor Tesisleri'nde Patlama - Son Dakika
Spor

Sivasspor Tesisleri'nde Patlama

Sivasspor Tesisleri\'nde Patlama

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un kulüp tesislerinde bir patlama meydana geldi.

10.07.2012 23:32

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un kulüp tesislerinde bir patlama meydana geldi. Olayda, PAF takımından bir sporcu hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Sivas-Ankara karayolu üzerinde bulunan Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde akşam saatlerinde patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle üç katlı binanın duvar ve pencerelerinde hasar oluştu. Olayda, PAF takımı sporcusu B A., sırtına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Yaralı B.A., ambulansla kaldırıldığı Sivas Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, mutfakta bulunan tüpler de ikinci bir patlama ihtimaline karşı dışarı çıkartıldı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, "Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde patlama oldu. Sivasımıza geçmiş olsun. Maddi hasarlı bir patlama, şuana kadar aldığımız bilgiye göre sadece bir kişi yaralı, hayati tehlikesi bulunmamakta. Çok şükür, her hangi bir ciddi yaralanma ve ölümlü bir kaza değil. Ancak olayın nasıl olduğu ile ilgili bir şey söylememiz için çok erken. İlerleyen saatlerde neden kaynaklandığı ile ilgili daha detaylı bilgiyi paylaşacağız" dedi.

Patlama anında deprem olduğunu sandıklarını söyleyen Akın Aydın, "Yemekten hemen sonra herkes odalarına geçmişti. Yemekhanede bir patlama oldu, daha sonra duvarlar falan yıkıldı. Arkadaşın da arkasındaki duvar üzerine yıkıldı" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor Tesisleri'nde Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement