Sociedad UEFA Avrupa Ligi Aşkına!: 1-0 - Son Dakika
Spor

Sociedad UEFA Avrupa Ligi Aşkına!: 1-0

Sociedad UEFA Avrupa Ligi Aşkına!: 1-0

La Liga'nın 30. haftasında iki takım için de büyük öneme sahip karşılaşmada gülen taraf UEFA mücadelesi veren Sociedad oldu.

27.03.2014 23:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Ligi'nde düşme hattında yer alan Valladolid, Avrupa Ligi mücadelesi veren Sociedad karşısında tutunamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçı kaleyi bulan tek şut ile tamamlayan Valladolid'de alt lig artık kaçınılmaz bir hal alıyor.

15. dakikada, Haris Seferovic (Real Sociedad) aldığı isabetli pası kontrol etti ve topu sağ direğe doğru gönderiyor. Ancak Valladolid kalecisi topu zorlanmadan kurtarıyor.

23. dakikada, ceza sahasına yapılan ortada Carlos Vela (Real Sociedad) topla buluştu. Kaleye düzgün bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

40. dakikada, Sociedad ikinci golü arıyor. Carlos Vela (Real Sociedad) ilk gole benzer bir pozisyonda topla buluştu ve aynı şut denemesini yaptı. Ancak bu sefer top kalecide kalıyor.

İlk yarı Sociedad'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

56. dakikada, oyunu kontrolü altında tutan Sociedad'da Haris Seferovic topu aldı ve iki defans oyuncusunun arasından geçerek güzel bir şut çekti. Ancak sağ direğe doğru yaptığı yerden sert vuruş kaleciyi geçmedi.

58. dakikada, Valladolid'in tek isabetli şutunu kaydettiği pozsiyonda Oscar Gonzalez (Valladolid) aldığı güzel pası topu kalecinin üstüne nişanlayarak harcadı.

Karşılaşmayı Real Sociedad 1-0 kazanıyor.

Bu sonuçla birlikte Real Sociedad 49 puana yükselerek kendine 6. sırada yer buluyor. Valladoild ise 19. sırada 27 puanda kalıyor.

Getafe 0-1 Villareal

Villareal UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesinde Getafe'ye konuk oldu. Sociedad'ın en yakın takipçisi olan Villareal, Avrupa Kupaları için sonuna kadar mücadele edeceğini gösterir bir performans sergiledi.

Maçın henüz 5. dakikasında, Jeremy Perbet'in ceza sahasında sol direğin içine gönderdiği düzgün vuruş ile 1-0 öne geçen Villareal, karşılaşmayı tek golle kazandı. Villareal'de eski Galatasaray'lı Dos Santos 57. dakikada oyuna dahil oldu ancak talihsiz oyuncu 63. dakikada sakatlanarak yerini Tomas Pina'ya bırakıt.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sociedad UEFA Avrupa Ligi Aşkına!: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement