Şöhretlerden 8 Gollü Gösteri Maçı - Son Dakika
Spor

Şöhretlerden 8 Gollü Gösteri Maçı

Şöhretlerden 8 Gollü Gösteri Maçı

Galatasaray ve Kardemir Karabükspor'un tarihine imza atan futbolculardan oluşan şöhretler karması, gösteri maçı için yeşil sahaya çıktı.

04.04.2012 17:19

Galatasaray ve Kardemir Karabükspor'un tarihine imza atan futbolculardan oluşan şöhretler karması, gösteri maçı için yeşil sahaya çıktı.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (KARDEMİR) temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 75. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan gösteri maçını yaklaşık 2 bin kadar futbolsever izledi.

Teknik direktörlüğünü Turgay Aksu'nun yaptığı Galatasaray'ın eski futbolcularının oluşturduğu kadroda, Salih Sayar, Emre Aşık, Mert Korkmaz, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Hakan Ünsal, Ergün Penbe, Ahmet Yıldırım, Ayhan Akmin, Uğur Tütüneker, Erkan Ültaner, Bülent Alkılıç, İlyas Karaman ve Hasan Vezir yer aldı.

Çetin Güney'in teknik direktörlüğündeki Kardemir Karabükspor şöhretler karmasında ise Murat Seyli, Erkan Çakır, Tahir Alagöz, Levent Açıkgöz, Erkan Bölükbaşı, Mustafa Çelikufku, Fikret Bademli, Uğur Özen, Ahmet Şahin, Demir Beşlioğlu, Hüseyin Ulusal, Mutlu Kaya, Kamil Emanet, Ahmet Kurt ve Ümit Kansızoğlu forma giydi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'ın da forma giydiği Galatasaray şöhretler karmasının 6-2 kazandığı gösteri maçının gollerini ise Galatasaray adına Ahmet Yıldırım, Hakan Ünsal, Hasan Vezir, Erkan Ültanır, İlyas Karaman ve Bülent Alkılıç, Kardemir Karabükspor adına ise Fikret Bademli ve Ümit Kansızoğlu attı.

Maç sonunda eski futbolculara taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Bülent Korkmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, eski takım arkadaşları ve kendisinden önce Galatasaray'da oynayan ağabeyleri ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu ve onurlandığını söyledi.

- KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şöhretlerden 8 Gollü Gösteri Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement