Fenerbahçeli Egemen Korkmaz Ameliyat Olacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Egemen Korkmaz Ameliyat Olacak

Fenerbahçeli Egemen Korkmaz Ameliyat Olacak

Fenerbahçe doktoru, savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ın sakatlığı nedeniyle ameliyat olacağını duyurdu.

30.07.2014 16:16  Güncelleme: 16:17

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle sezon başından beri takımdan ayrı çalışan Egemen Korkmaz'ın ameliyat olacağı açıklandı.

Sarı lacivertli kulübün doktoru Burak Kunduracıoğlu, konuyla ilgili olarak FB TV'ye yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

"KUVVETLENDİRME PROGRAMI ESNASINDA AĞRILARDA ALEVLENME MEYDANA GELDİ"

"Öncelikle kıkırdak hasarı olduğu zaman konservatif denilen cerrahi olmayan yöntemleri deneriz. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Biz de konservatif yöntemini denedik. 3 ay boyunca kıkırdak hasarında sönme meydana geldi. Sönme meydana geldikten sonra tedavi ve kuvvetlendirme programımızı arttırdık. Sezon başlamadan 15 gün önce kuvvetlendirme programı esnasında ağrılarda bir alevlenme meydana geldi. Bunun neticesinde hastanede çekilen MR ve tetkikler sonrasında Sayın Prof. Dr Uğur Haklar ile birlikte kontrollerini yaptık. Lezyonun cerrahiye gidebileceği söylendi.

"CERRAHİ TEDAVİSİNİ PLANLADIK"

Egemen de biz de cerrahi olmayan bir yöntemi seçtik. Cerrahi olmayan yöntemle tedaviye devam ettik ancak Topuk Yaylası’ndaki çalışmalar esnasında acı azaldı ancak sonlanmıyordu bu nedenle cerrahi müdahaleyi seçtik. Cerrahi olarak tedavisi planlandı. Doktor 3 ay daha konservatif tedaviyi önerdi ancak Egemen de biz de konservatif tedaviyi istemedik. Cerrahi olarak gerek teknik ekiple gerekse yönetimle konuştuk. Cerrahi olarak uygun göründü. Ameliyat sonrası tedavi yöntemlerine bakacağız. Dönüş tarihi ameliyat sonrasında netlik kazanacaktır.”

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Egemen Korkmaz Ameliyat Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement