Son Dakika: Eurosport Özel / Bülent Yıldırım Fenerbahçe - Trabzonspor Maçından Alınıyor Mu? - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Eurosport Özel / Bülent Yıldırım Fenerbahçe - Trabzonspor Maçından Alınıyor Mu?

MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakeminin değişebileceğini ifade etti.

06.02.2015 18:44

Yarın oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçının gerginliği maça saatler kala hızla tırmanırken, Eurosport'a konuşan MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu'dan ilginç bir iddia geldi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maç öncesinde karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırı'ı aramasını değerlendiren Çulcu, "Aynı şeyi 2008 yılında Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın da yapmış ve Halis Özkahya'yı aramıştı. Sonrasında Halis Özkahya görevden alınmış ve söz konusu maça Fırat Aydunus atandı, Cemal Aydın da PFDK'ya sevk edildi. Şu anda da olması gereken maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın yerine karşılaşmaya başka bir hakem atanması. Bu maçın Bülent Yıldırım'dan alınacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Hacıosmanoğlu'nun Yıldırım'ı aramasının yakışıksız olduğunu belirten Çulcu, "Bunlar hoş şeyler değil. Sayın başkan hakkaniyetli bir yönetim için aradığını söylüyor ama hakemin işi zaten maçı hakkaniyetli yönetmek. MHK'nın Bülent Yıldırım'ı bu maçtan alması Bülent'e güvensizlik değil hakemini korumaya yönelik bir hareket olarak değerlendirilmeli" şeklinde konuştu.

Uğur Aktan

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Son Dakika: Eurosport Özel / Bülent Yıldırım Fenerbahçe - Trabzonspor Maçından Alınıyor Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Savaş şengül: Adamsın ibrahim hacıosmanoğlu 0 0 Yanıtla

Advertisement