Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da altyapıdan alınarak, profesyonel yapılan Burak Açil, Mert Ali Turgut ve kaleci Mesut Çiğdem'in performansları teknik heyeti mutlu ediyor.

19.07.2012 14:17  Güncelleme: 14:26

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da altyapıdan alınarak, profesyonel yapılan Burak Açil, Mert Ali Turgut ve kaleci Mesut Çiğdem'in performansları teknik heyeti mutlu ediyor.

Önümüzdeki sezon hazırlıkları kapsamında 1. etap kamp çalışmalarını 13 Temmuz'dan itibaren sürdüren Yeni Malatyaspor'da Malatya kampının son günlerine gelinirken 17 kişilik kadroda yer alan Malatyalı genç oyuncular kamptaki performanslarıyla teknik heyetten tam not aldılar.

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz yıl altyapısından alarak profesyonel takım kadrosuna kattığı ofansif orta saha oyuncusu Mert Ali Turgut, defansif orta saha ve stoper mevkiinde oynayan Burak Açil ile Kaleci Mesut Çiğdem 8 gün süren Malatya kampında çalışma arzuları, hırslı ve istekli oluşları ile gösterdikleri performansla Teknik Direktör Gürses Kılıç'ın gözüne girmeyi başardı.

Gelecek yıllarda Yeni Malatyaspor' un ve camianın çok şey beklediği yıldız adayları Mert Ali Turgut, Burak Açil ve Mesut Çiğdem daha önce U-13, U-14, U-15, U-16 ve U-17 kategorilerinde Milli takımlar bölge karmalarında ve milli takımın İstanbul Riva'daki çalışmalarında da yer aldılar. Yeni Malatyaspor'da yönetim ve teknik heyet henüz 17 yaşındaki genç oyuncuları 2012 - 2013 futbol sezonu kadrosunda tutarak, kamp çalışmalarına dahil edip, önümüzdeki yıllarda takım içersinde de değerlendirmeyi düşünüyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement