Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, ligdeki ikinci yarı hazırlıklarını sürdüreceği 10 günlük kamp için Antalya'ya gidiyor.

08.01.2013 17:05

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyespor, ligdeki ikinci yarı hazırlıklarını sürdüreceği 10 günlük kamp için Antalya'ya gidiyor.

Denizli Belediyespor, bir haftadır Denizli'de sürdürdüğü 1. etap çalışmalarının ardından, Antalya'ya gidiyor. Ligdeki ikinci yarı hazırlıkları için çalışmalarını Antalya'da devam ettirecek olan Denizli Belediyespor, Çarşamba günü tesislerde yapacağı sabah kahvaltısı sonrası Antalya'ya hareket edecek. Kremlin Palas'da 10 gün sürecek olan kamp, 19 Ocak Cumartesi sona erecek.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, 3 Ocak'ta başladıkları ilk etap çalışmalarını noktaladıklarını ve ikinci etap çalışmalarını ise Antalya'da sürdüreceklerini kaydetti. 10 günlük kamp süresince 3 hazırlık maçı planladıklarını dile getiren Erkan, "Yoğun bir kamp dönemi çalışması bizi bekliyor. Bir gün tek, bir gün çift antrenman ile sıkı bir çalışma takvimi geçireceğiz. 14-17 ve 19 Ocak tarihlerinde 3 hazırlık maçı oynayacağız. Rakiplerimiz henüz belli değil. 27 Ocak'ta başlayacak olan 2. yarı maçları öncesinde, hazırlık maçları bizim son durumumuzu görme açısından çok iyi olacak" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement