Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor'un kulüp başkanı Murat Ayhan, yaptığı açıklamada genç oyuncu Ümit Yasin Arslan'ın transferinin ardından bazı yerel gazetelerin internet sitelerinde okuyucular tarafından yapılan yorumları...

18.01.2013 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor'un kulüp başkanı Murat Ayhan, yaptığı açıklamada genç oyuncu Ümit Yasin Arslan'ın transferinin ardından bazı yerel gazetelerin internet sitelerinde okuyucular tarafından yapılan yorumları kınadığını söyledi.

Ayhan konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

"Turgutluspor'a bunca hizmet veren Onursal Başkanımız Serhat Orhan'ı genç oyuncu Ümit Yasin'in Manisaspor'a bedelsiz verilmesi konusunda asılsız yorumlarla eleştirenleri kınıyorum. Yapılan yorumlar gerçek yansıtmamaktadır. Yapılan anlaşma sonrasında genç oyuncumuz PTT 1. Lig'de forma giyecek, bizim öncelikle amacımız oyuncumuzun önünü açmaktır. Üstelik anlaşma gereği Ümit Yasin'in yüzde 50' bonservisi halen Turgutluspor'da dır. Yani yarın bir gün oyuncumuz inşallah daha iyi bir transfer gerçekleştirirse Turgutluspor bu transferden yüzde 50 pay alacaktır. Serhat Orhan tarafından yıllardır Turgutluspor'a yapılan bu hizmetleri görmezden gelip konu hakkında bilgi sahibi bile olmadan sahte isimlerle internet sitelerinde yorumlar yapanlar çok yanlış yapıyorlar. Onursal Başkanımız her yıl yaklaşık 1 milyon TL sadece kendi cebinden Turgutluspor'a vermektedir. Yapılan tesisler, SGK ödemelerimiz, ve futbolcularla olan ekonomik ilişkilerimiz tamamen Turgutluspor lehinedir. Allah'a şükür hiç kimseye rutin ödemeler dışında 1 kuruş borcumuz yoktur ve kalmayacaktır. Bunlar hep Serhat Orhan sayesinde olmaktadır."

Ayhan, "Ümit Yasin transferi Manisaspor ile aramızda bir milat olmuştur" diyerek, "Bugüne kadar ilimizin takımıyla kopuk olan ilişkilerimizi de geliştirme fırsatı bulduk. Bugün sayın başkan Emre Hasgör ile konuştum kendisi bana ihtiyaç duyduğumuz halde istediğimiz bir oyuncuyu tabi ki makul şekilde bize gönderebileceğini söyledi. İnşallah bundan sonra Manisaspor, Turgutluspor diyaloğu çok daha gelişecektir" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement