Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig takımlarından Denizli Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Tahir Çopur getirildi.

28.06.2013 15:47

Spor Toto 3. Lig takımlarından Denizli Belediyespor'da teknik direktörlük görevine Tahir Çopur getirildi.

Denizli Belediyespor yeni sezonda Tahir Çopur'a emanet. Spor Toto 2. Lig'den geçen sezon düşen kırmızı-beyazlıları 2013-2014 sezonunda, deneyimli teknik direktör Tahir Çopur çalıştıracak.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ve Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik, Mehmet Teke, Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Erdoğan ve teknik direktör Tahir Çopur ile kulüp binasında gerçekleştirilen görüşmeler olumlu sonuçlanınca, 1 yıllık anlaşma imzalandığı bildirildi.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, teknik direktör Tahir Çopur'un ekibiyle birlikte önemli başarılara imza attığını belirterek, "Her iki taraf için hayırlı uğurlu olur inşallah. Denizli Belediyespor 3. ligde kalıcı olmayacaktır. Hedefimiz 2. lige yeniden yükselmek. Bunu daha önce başarmıştık, Allah'ın izniyle hep birlikte inşallah yine başaracağız. Tahir Hoca ve ekibine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

Denizli Belediyespor'un yeni teknik direktörü Tahir Çapur ise yeni sezonda tek hedeflerinin 2. lige yeniden yükselmek olduğunu söyledi.

Mevcut kadroda çok yetenekli ve kaliteli oyuncuların bulunduğunu kaydeden Çapur, "Düzgün işleyen kurumsal yapısıyla güçlü olan ekiplerden birine geldiğim için mutluyum. Denizli Belediyespor'un beni istemesi, onurlandırdı. Takımın 2. ligden düşmesi, camianın moralini bozmuş olabilir. Denizli Belediyespor'un hedefi, 2. lige yükselmek olacaktır. Şahsım ve ekibim adına, hem yarışmacı kimliğimizle, hem de yetiştirici yapımızla, Denizli Belediyespor'a katkı yapmak istiyoruz' dedi. Çopur'un ekibinde Cemal Çıldır, Çağdaş Çavuş ve Ferhat Turunç bulunuyor." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement