Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor, Bursa Nilüferspor A.Ş takımından orta saha oyuncusu Okan Mordal'ı, 2 yıllık imza ile renklerine bağladı.

15.07.2013 13:10

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor, Bursa Nilüferspor A.Ş takımından orta saha oyuncusu Okan Mordal'ı, 2 yıllık imza ile renklerine bağladı.

Spor Toto 3. Lig'de zorlu bir gruba düşen ve 3.Grup'ta mücadele edecek olan Denizli Belediyespor, işi sıkı tutuyor. Dış transferde 7 futbolcuyla anlaşmaya varan ve hepsiyle sözleşme imzalayan kırmızı beyazlılar, 8'inci imzayı Bursa Nilüferspor A.Ş'den, orta saha oyuncusu Okan Mordal'a attırdı. Denizli Belediyespor Kulübü'nde düzenlenen imza törenine Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcısı Sait Özkan ve Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Erdoğan ile futbolcu Okan Mordal katıldılar.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, 3.Lig gruplar kura çekimi sonucu en zor gruba düştüklerini belirterek, "3.grupta, süper lig görmüş geçirmiş Belediye Vanspor, İstanbulspor A.Ş, Kocaelispor, Y. Yozgatspor, Y. Diyarbakırspor gibi il takımları da yer almakta. Grubumuzda 2. Lig tecrübeli ve 3. Lig'de zirveye oynamış ve kendilerini ispatlamış takımlarda bulunmakta. Bu nedenle, lig çok zor geçeceğe benziyor. İşi sıkı tutmalıyız. Zirveye oynayacak bir takım olmak için,iyi transferler yaptığımıza inanıyoruz. Teknik heyetin raporu doğrultusunda birkaç transfer daha yapabiliriz" dedi.

Kendisini 2 yıllık Denizli Belediyespor'lu yapan sözleşmeyi imzalayan Okan Mordal, Belediyespor'da gerçek kimliğini bulacağını belirterek, futbol hayatında yeni bir sayfa açtığını ve başarılı olmak için Denizli'ye geldiğini söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement