Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3 Lig 1. Grup’ta mücadele eden Manavgatspor, bu hafta evinde oynayacağı Bursa Nilüferspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

16.10.2014 14:25

Spor Toto 3 Lig 1. Grup'ta mücadele eden Manavgatspor, bu hafta evinde oynayacağı Bursa Nilüferspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Manavgatspor, Bursa Nilüferspor maçı hazırlıklarını Evrenseki Stadı'nda sürdürdü. Manavgatsporlu oyuncular tam sahada dayanıklılık çalışmaları yaptıktan sonra taktik antrenman ve çift kale maç ile çalışmayı tamamladı.

Manavgatspor Sportif Direktörü Kamil Atalay, 18 Ekim Cumartesi günü Evrenseki Stadı'nda 15.30'da oynayacakları Bursa Nilüferspor karşılaşmasında galibiyet hedeflediklerini söyledi.

Geçen hafta deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaştıklarını ve golsüz berabere kaldıklarını hatırlatan Atalay, "Çorum Belediyespor ligin güçlü takımları arasında yer alıyor. 3 puan için gittik ancak gol pozisyonlarını harcadık. Net 4 gol pozisyonumuz vardı ama atamadık. Onların da 1 pozisyonu direkten döndü" dedi.

Ligde 13 puanla 2. sırada yer aldıklarını belirten Atalay, "Genç kadromuzla ligde şu an çok iyi gidiyoruz. Grubumuzda en çok gol atan takımız. Bu hafta 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Manavgatlı sporseverleri Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada tribünlere, takımlarını desteklemeye bekliyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement