Stefan Kuntz, hüngür hüngür ağladı! Sebebi sporseverleri duygulandırdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Stefan Kuntz, hüngür hüngür ağladı! Sebebi sporseverleri duygulandırdı

12.10.2021 09:08  Güncelleme: 09:57

A Milli Takımımız'la ikinci maçına çıkan Stefan Kuntz, son saniyede penaltı golüyle gelen Letonya zaferiyle gözyaşlarına engel olamadı. Alman hocanın görüntüsü sporseverlerin yüreğine dokundu. Kuntz neden gözyaşı döktüğüyle ilgili sorulan soruya, "Oyuncularımızın üzerinde baskı vardı. Çok şey söylendi, çok bunaldılar. Futbolcularıma inanmıyorlardı. Özgüvenleri tartışıldı. Letonya golünden sonra inanılmaz karakter ortaya koydular. Dramatik zafer, duygu patlamasına neden oldu" dedi.

Stefan Kuntz, A Milli Takım futbolcularının üzerine çok gidildiği için son saniye golünden sonra gözyaşlarını tutamadığını ifade etti. Maçın bitimiyle durduğu yerde kalan ve gözyaşlarını gizlemek için yere eğilen Kuntz, Türk sporseverlerin kalbine dokundu. Kuntz, öğrencileri rahatladığı için duygularını tutamadığını söyledi.

Stefan Kuntz, neden hüngür hüngür ağladı? Sebebi çok daha duygusal

"FUTBOLCULARIMA İNANMIYORLARDI"

Karşılaşmanın bitimiyle TRT Spor'a konuşan 58 yaşındaki Alman hoca, "Duygusal bir andı. Futbolcularım adına çok rahatladım. Onlara inanmıyorlardı. Üstlerine çok gittiler, çok baskı vardı. Biraz olsun rahatladılar" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Stefan Kuntz, hüngür hüngür ağladı! Sebebi sporseverleri duygulandırdı - Son Dakika


Advertisement