Süper Lig'de Beşiktaş, Torku Konyaspor'a 2-1 Yenildi - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de Beşiktaş, Torku Konyaspor'a 2-1 Yenildi

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında şampiyon Beşiktaş, deplasmanda Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

18.05.2016 20:51  Güncelleme: 21:01

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında şampiyon Beşiktaş, deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaştı. Ümit Öztürk'ün yönettiği karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

GOLLER

Beşiktaş karşılaşmanın 19'uncu dakikasında Jose Sosa'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ancak Torku Konyaspor bu gole cevap vermekte gecikmedi. 21. dakikada Abdou Razack Traore, 22. dakikada ise Samuel Holmen'in attığı goller ile Torku Konyaspor mücadeleyi 2-1 kazandı.

BEŞİKTAŞ 79 PUANLA ŞAMPİYON

Bu sonucun ardından daha önce ligi 3. olarak bitirmeyi garantileyen Torku Konyaspor sezonu 66 puanla sonlandırdı. Beşiktaş ise şampiyonluğunu geçen hafta ilan ettiği ligi 79 puanla tamamlamış oldu.


Süper Lig\'de Beşiktaş, Torku Konyaspor\'a 2-1 Yenildi

Son Dakika Spor Süper Lig'de Beşiktaş, Torku Konyaspor'a 2-1 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Seda_42: Torku konya sporu tbrik eder başarılarının devamını dilerim 8 0 Yanıtla
  • Beşiktaşaklı: Sevgili fenevlilev. Haticeye değil, neticeye bakmayı öğrenin artık. koduk mu arkadaş. aldık mı şampiyonluğu. Sen şimdi günlerce bilmem nereni de yırtsan şampiyon biziz. Bu ne hazımsızlık oğlum. Hala ona dua edin buna dua edinlerle ötmeye devam ediyorsunuz bakıyorum. (tabi kanaryanın işi ne ona buna ötmek. Cik görse ona da cikler zavallıcıklar) 1 3 Yanıtla
  • HAKAN: BEŞİKTAŞTAN BİR CACIK OLMAZZZZZZZZ... 0 0 Yanıtla

Advertisement