Süper Lig'de yılın bombası Galatasaray'dan geliyor! Julian Draxler transferi için harekete geçildi - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de yılın bombası Galatasaray'dan geliyor! Julian Draxler transferi için harekete geçildi

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Paris Saint-Germain'in gözden çıkardığı Julian Draxler'i radarına aldı. Dünyaca ünlü yıldızı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak sarı-kırmızılılar futbolcuyu ekonomik anlamda makul şartlarda takıma kazandırmak için girişimler yapmaya başladı.

22.08.2021 17:02  Güncelleme: 07:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da transfer hareketliliği sürüyor. Genç futbolcuları kadrosuna katması dikkat çeken sarı-kırmızılıların yeni hedefi dünyaca ünlü futbolcu Julian Draxler. Fatih Terim'in çok istediği yıldız futbolcu için yönetim harekete geçmeye hazırlanıyor.

MALİYET ARAŞTIRMASI YAPILACAK

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Julian Draxler için PSG'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Fransız ekibinde takımda düşünülmeyen 27 yaşındaki futbolcu için ilk etapta maliyet araştırması yapılacak. Eğer uygun bir zemin oluşturulursa sarı-kırmızılılar bu transfer için girişimlere başlayacak.

FATİH TERİM, YILDIZ FUTBOLCUYU DAHA ÖNCE DE TAKIMINA İSTEMİŞTİ

Sarı-Kırmızılılar, 2012-2013 sezonunda Schalke ile Şampiyonlar Ligi son 16 turunda mücadele ederken Draxler de Alman ekibinin formasını giyiyordu. O dönem de Galatasaray'ın başında yer alan Fatih Terim, genç futbolcuyu kadrosuna katmak istemiş ancak yine başarısız olunmuştu. 27 yaşındaki futbolcunun, şimdi ise SarıKırmızılı ekibe daha makul şartlarda gelmesi için araştırmalar sürüyor. İlk hedef Draxler'e kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek.

Süper Lig\'de yılın bombası Galatasaray\'dan geliyor! Julian Draxler transferi için harekete geçildi

Son Dakika Spor Süper Lig'de yılın bombası Galatasaray'dan geliyor! Julian Draxler transferi için harekete geçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement