Taşdemir: "Sezon Başında Kimsenin Şans Vermediği Bir Ekiptik" - Son Dakika
Spor

Taşdemir: "Sezon Başında Kimsenin Şans Vermediği Bir Ekiptik"

Taşdemir: "Sezon Başında Kimsenin Şans Vermediği Bir Ekiptik"

Orduspor’un başarılı futbolcusu Anıl Taşdemir, “Biz sezon başında kurulurken, açıkçası kimsenin şans vermediği bir ekiptik” dedi.

27.02.2014 13:55

Orduspor'un başarılı futbolcusu Anıl Taşdemir, "Biz sezon başında kurulurken, açıkçası kimsenin şans vermediği bir ekiptik" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Orduspor, haftasonu deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Orduspor, maç eksiği ile ligde 2. sırada yer alırken, Orduspor'un başarılı oyuncusu Anıl Taşdemir, Fethiyespor karşılaşmasının büyük bir final havasında geçeceğini söyledi.

"ONLARINDA KAZANMAYA ÇOK İHTİYACI VAR"

Fetihiye deplasmanından iyi bir sonuç ile döneceklerine inandığını kaydeden Taşdemir, "Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Bu haftada Tavşanlı maçını kazanmamız bizi artı yönde motive etti. İnşallah bu maçı kazanırsak yolumuzun açık olduğunu düşünüyorum. Çok önemli bir maç. Bizim açımızdan çok önemli bir viraj. Bu maçı kazasız atlatırsak bundan sonraki maçlarda önümüzün açık olduğuna inanıyorum. Bu zamana kadar oynadığımız bütün maçlar önemliydi ama bu maç büyük final havasında geçecek. Onlarında kazanmaya çok ihtiyacı var" diye konuştu.

"BİZE O İNSANLAR DEĞER VERİP SAHİP ÇIKSIN, BİZİM İÇİN GERİYE KALAN BİR ŞEY ÖNEMLİ DEĞİL"

Orduspor taraftarının kendilerine sahip çıkmasını isteyen Taşdemir, konuşması şöyle sürdürdü:

"Biz sezon başında kurulurken, açıkçası kimsenin şans vermediği bir ekiptik. Bizim tek istediğimiz mücadelemizle insanların sevgi ve saygısını kazanabilmekti. Büyük Orduspor sevgisini kazanabilmekti. Onu da kazandığımızı düşünüyorum. Bize o insanlar değer verip sahip çıksın bizim için geriye kalan bir şey önemli değil." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Taşdemir: 'Sezon Başında Kimsenin Şans Vermediği Bir Ekiptik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement