THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos AKTOR Arasındaki Karşılaşma 25 Dakika Gecikti - Son Dakika
Spor

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos AKTOR Arasındaki Karşılaşma 25 Dakika Gecikti

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final\'inde Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos AKTOR Arasındaki Karşılaşma 25 Dakika Gecikti

Berlin'deki Uber Arena'da oynanacak olan THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos AKTOR arasındaki karşılaşma, taraftarların biletsiz şekilde salona girmesi nedeniyle 25 dakika gecikmeli olarak başladı. Alman polisi, bileti olmayan taraftarları tespit ederek salon dışına çıkardı ve biletli seyircilerin salona girişi gecikti. Organizasyon yönetimi, taraftarların tribündeki yerini alabilmesi için karşılaşmanın başlama saatinde 25 dakikalık bir erteleme kararı aldı.

24.05.2024 19:31

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde Panathinaikos AKTOR ile Fenerbahçe Beko arasında Almanya'da oynanacak karşılaşma 25 dakika gecikti.

Berlin'deki Uber Arena'da oynanacak karşılaşma öncesinde salona gelen taraftarlar, kapıların açılmasıyla birlikte tribündeki yerini almak istedi.

Alman polisi yaptığı açıklamada, girişlerin başlamasıyla büyük bir taraftar grubunun biletsiz şekilde salona girdiğini belirtti.

Bu durumun ardından polis, girişleri kapatırken, bileti olmayan taraftarları tek tek tespit ederek salon dışına çıkardı.

Yaşananların ardından biletli seyirciler salona girmekte gecikti. Organizasyon yönetimi, taraftarların tribündeki yerini alabilmesi için karşılaşmanın 25 dakika geç başlamasına karar verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'inde Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos AKTOR Arasındaki Karşılaşma 25 Dakika Gecikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement