Tki Tavşanlı Linyitspor Sakata Geldi - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Sakata Geldi

Tki Tavşanlı Linyitspor Sakata Geldi

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, Agbetu ve Mehmet Besler'in Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlandığı açıklandı.

25.12.2013 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, Agbetu ve Mehmet Besler'in Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlandığı açıklandı. İki futbolcunun da ilk yarıyı kapattığı belirtilirken, Tekden Denizlispor maçında sakatlanan Sani'nin 1461 Trabzon maçına yetiştirilmek istendiği bildirildi.

İlk yarının son karşılaşması olan 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına başlayan TKİ Tavşanlı Linyitspor'da sakatlanan kaleci Metin, Agbetu ve Mehmet Besler'in durumlarındaki ciddiyet teknik direktör Salih Yorulmaz ve ekibini düşündürüyor.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'da kaleci Metin'in Antep'te ısınma hareketleri yaparken hafif sakatlandığı ve hafta içinde forma giyebilecek duruma geleceği, Agbetu ve Mehmet Besler'in ise ilk yarıyı kapattığı öğrenildi. İki futbolcunun da sağ üst adalesinde yırtık tespit edilirken, Agbetu en az 1 hafta, Mehmet Besler ise 3 hafta sahalardan uzak kalacak. İki futbolcunun da 1461 Trabzon karşılaşmasında oynamayacak olması teknik direktör Salih Yorulmaz'ı yedek kulübesine yöneltti. Daha önce Tekden Denizlispor karşılaşmasında sakatlanan Sani'nin hafta sonuna yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement