Tki Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 2.haftasında sahasında Samsunspor'u konuk eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, rakibine 3-0 mağlup oldu.

25.08.2013 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 2. haftasında sahasında Samsunspor'u konuk eden TKİ Tavşanlı Linyitspor, rakibine 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 3-0'lık galibiyetin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını ifade etti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında 3 puanla dönmenin sevindirici olduğunu ifade eden Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "İlk yarıyı 1-0'lık üstünlükle tamamladık. Ama ikinci yarıda şuursuz bir telaş yaptık. Ancak ne olursa olsun mücadeleyi hiç bırakmadık ve 2. ve 3. Golleri bulduk. Zaten 3. Golü bulunca daha da rahatladık. Yapmış oldukları mücadeleden dolayı oyuncularımı candan kutluyor tebrik ediyorum" diye konuştu.

Karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok da, çok büyük hatlarla rakip takıma pozisyonlar verdiklerini kaydederek şunları söyledi; "Defansımızda beklenmedik hatalar yaptık. İkinci yarıda Samsunspor'un neredeyse hiç atağı yok ama hatalar yaptık. Ancak her zaman dediğim gibi ben bu takıma güveniyorum. Kişisel yeteneklerini daha tam veremediklerine inanıyorum. Bizim takımımız bu değil, bundan daha iyi bir takımız. Bunu atlatacağımıza inanıyorum." - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor-Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement