Tokatspor'da Tur Atlama Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika
Spor

Tokatspor'da Tur Atlama Sevinci Yaşanıyor

Tokatspor\'da Tur Atlama Sevinci Yaşanıyor

Teknik direktör Şahan: "Kupada tur atladığımız için mutluyum, inşallah gruplara kalırız"

31.10.2013 13:23  Güncelleme: 13:26

Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Boluspor'u yenerek 4. tura yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "İnşallah gruplara kalırız" dedi.

Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası'nda dün iç sahada PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile karşılaştıklarını hatırlatarak, "Maça iyi başladık. Çok pozisyon kaçırdık. Normal süre berabere bitti ancak uzatma dakikalarında attığımız golle Boluspor'u 1-0 yendik. Kupada tur atladığımız için mutluyum, inşallah gruplara kalırız. Bu galibiyeti, başta yönetim kurulumuza ve bütün taraftarlarımıza armağan ediyorum" diye konuştu.

Boluspor karşılaşmasının geride kaldığını belirten Şahan, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yapacakları maçlara odaklanacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Tokatspor olarak kötü bir dönem geçiriyorduk, geçen hafta deplasmanda Tarsus İdmanyurdu'nu yenerek kötü gidişatı durdurduk. Ligde hafta sonu sahamızda Aydınspor ile karşılaşacağız. Bu maça çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak galibiyet serisi başlatırız. Tüm taraftarlarımızı Aydınspor maçına bekliyoruz." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor'da Tur Atlama Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement