Torku Konyaspor'a Hırvat Defans Oyuncusu - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'a Hırvat Defans Oyuncusu

Torku Konyaspor\'a Hırvat Defans Oyuncusu

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Torku Konyaspor, Hırvat defans oyuncusu Elvis Kokalovic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

08.07.2013 20:36

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Torku Konyaspor, Hırvat defans oyuncusu Elvis Kokalovic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen, 25 yaşındaki oyuncunun Hırvatistan'da Slaven Belupa takımında forma giydiğini söyledi. Futbolcuyla 3 yıllığına anlaştıklarını kaydeden Çimen, bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Çimen, futbolcunun oynayacağı oyunla takıma büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü bildirdi. Takımın Bolu'da yapılacak 2. etap kampında büyük oranda tamamlanacağını dile getiren Çimen, anlaşmaya vardıkları Çek Cumhuriyeti'nin Dukla Prag takımında forma giyen orta saha oyuncusu Tomas Borek ve Adanaspor'un Kamerunlu yıldızı Marc Kibong Mbamba ile sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

3 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Elvis Kokalovic, Torku Konyaspor'a transfer olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, " Türkiye'nin atmosferini biliyorum, burada bir aile ortamı olduğunu da gördüm. Konyaspor için de elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Başkan Yardımcısı Zeki Çimen ve Basın Sözcüsü Güven Öten ile el sıkışan Elvis Kokalovic Torku Konyaspor bayrağıyla basın mensuplarına poz verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'a Hırvat Defans Oyuncusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement