Torku Konyaspor'da Eskişehirspor Mesaisi Başladı - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Eskişehirspor Mesaisi Başladı

Torku Konyaspor\'da Eskişehirspor Mesaisi Başladı

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

24.12.2013 19:14  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, topla oynanan oyunlarla devam etti.

Daha sonra futbolcular, gruplara ayrılarak yarı sahalarda maç yaptı. İdman, şut çalışması ve açma germe hareketleri ile sona erdi.

Çalışmalara, tedavisi devam eden Ali Turan, Theofanis Gekas ve Muhammet Yürükuslu katılmazken, Elvis Kokalovic ile Abdülkerim Bardakçı takımdan ayrı çalıştı.

- "Eskişehirspor maçını alacak güçteyiz"

Torku Konyaspor'un genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayserispor deplasmanından puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de her takımın birbirini yenebilecek güçte olduğunu belirten Şahiner, "Önümüzde çok zor bir Eskişehirspor maçı var. Ligin formda ve kaliteli takımlarından bir tanesi. İnşallah sahamızda güzel bir oyunla galibiyet alıp, devreye en iyi şekilde girmek istiyoruz. Ligin ikinci yarısı daha zor alacak. Bunun bilincindeyiz. Şimdiden o maça konsantre olduk. Eskişehirspor maçını alacak güçteyiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Eskişehirspor Mesaisi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement