Torku Konyaspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklar Başladı - Son Dakika
Spor

Torku Konyaspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklar Başladı

Torku Konyaspor\'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklar Başladı

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 15.haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı.
Spor Toto Süper Lig 15.haftasında 13 Aralık Cuma günü Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Torku Konyaspor, bu maçın...

09.12.2013 20:33

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 15. haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig 15. haftasında 13 Aralık Cuma günü Kardemir Karabükspor'u konuk edecek Torku Konyaspor, bu maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Akhisar Belediyespor maçında aldığı darbe sonucu beyin tomogrofisi çekilen ve hastanede gözetim altında tutulduktan sonra akşam saatlerinde Konya'ya gelen takım kaptanı Erdinç Yavuz ve tedavisine devam edilen Elvis Kokalovic'in bulunmadığı antrenmanda, Gkekas ve Djalma Campos ise yer aldı.

Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular koşu çalışmasıyla tamamlarken, diğer oyuncular 5'e 2 ve dönüşümlü olarak çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'da Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement