Torku Konyaspor'dan Tff ve Mhk'ya Tepki - Son Dakika
Son Dakika Logo

Torku Konyaspor'dan Tff ve Mhk'ya Tepki

Torku Konyaspor\'dan Tff ve Mhk\'ya Tepki
10.03.2014 14:14  Güncelleme: 15:12

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 1-0 mağlup oldukları Erciyesspor maçının hakeminin yönetimini eleştirirken MHK'ye tepki gösterdi.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, hakem hatalarının sebebiyet vereceği kötü sonuçların sorumlusunun, bugüne kadar olumlu yönde destek verdikleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) olduğunu söyledi.

Şan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde artık kritik haftalara girildiğini, TFF ve MHK'yı uyarmak istediğini dile getirdi.

Son haftalarda Türk futbolunda yine bilindik senaryoların sahne almaya başladığını savunan Şan, şunları kaydetti:

"Bazı maçların sonucunun hakem hatalarıyla değiştirildiğini futbol kamuoyu bariz şekilde görmektedir. Konyaspor olarak özellikle ligin ikinci yarısında maruz kaldığımız hakem hatalarını uygun bir lisanla kamuoyuna duyurmaya çalıştık. Yaptığımız fair-play çağrımız karşılık bulmamış, ligden çekilme tehdidinde bulunan takımlara prim verilmiştir. Başka takımlara kolayca çalınan penaltı düdükleri, takımımız lehine bu sezon ne hikmetse sadece 1 kez çalınmıştır. Bu haftadan itibaren hakemlerin her önemli hatasını insani değil, bir senaryonun parçası olarak görüp kamuoyuna tepkimizi ileteceğiz."

Şan, yeşil-beyazlı taraftarların protesto için yürüyüş yapmak istediklerini, ortamı germemek adına bunları engellemeye çalıştıklarını ifade etti.

Bütün olanlara rağmen yine de Konyaspor'a yakışan şekilde fair-play çağrısında bulunduklarını vurgulayan Şan, "Hakemlerden cesurca, kamuoyunun takdirini kazanacak şekilde maç yönetmelerini bekliyoruz. Hakem hatalarının sebebiyet vereceği kötü sonuçların sorumlusu, bugüne kadar olumlu yönde destek verdiğimiz TFF ve MHK'dır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Torku Konyaspor'dan Tff ve Mhk'ya Tepki - Son Dakika


Advertisement