Tottenham'ın Golüne Sevinen Hakem Herkesi Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Tottenham'ın Golüne Sevinen Hakem Herkesi Şaşırttı

Tottenham\'ın Golüne Sevinen Hakem Herkesi Şaşırttı

Tottenham-Aston Villa maçının hakemi Mike Dean henüz 3. dakikada Moussa Dembele'nin ayağından kazandığı golün ardından 'büyük' sevinç yaşadı.

03.11.2015 10:51  Güncelleme: 10:54

İngiltere Premier Lig'de dün gece oynanan Tottenham-Aston Villa maçına hakem Mike Dean damga vurdu. Fakat bu kez hatalı düdüklerle değil gol sevinciyle.

TOTENHAM GOL ATTI HAKEM SEVİNDİ

Karşılaşmanın hakemi Dean, Tottenham'ın henüz 3. dakikada Moussa Dembele'nin ayağından kazandığı golün ardından 'büyük' sevinç yaşadı. Sevincini gizleyemeyen Dean, golün ardından Tottenham'lı futbolcuların yanına koştu.

FUTBOLSEVERLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Çılgın hakem, deparını kesmeyerek taç çizgisi hizasından orta alana kadar koşusunu sürdürdü. Pazartesi gecesinin en önemli maçını izleyenler bu görüntüler karşısında adeta şaşkına döndü.

DAHA ÖNCE DE SEVİNMİŞTİ

Mike Dean, daha önce de Arsenal-Tottenham maçında yine konuk ekibin attığı golün ardından sevincini saklayamamış ve bu görüntü Ada'da gündem olmuştu.

Son Dakika Spor Tottenham'ın Golüne Sevinen Hakem Herkesi Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ..: HAKEM FENERBAHÇELİDİR KESİN YADA FEDERASYON FENERBAHÇELİDİR. ANLAYANA :) 8 5 Yanıtla
  • dürüst: Ne var yani cincon gol atınca buradaki hakemlerde rakip oyuncularda seviniyor 1 11 Yanıtla
    laz: Mal fenerli sabikaniz bile var hala otuyon damgali sikeciciler 8 1 fenerbahçe: laaa sincap gecen senenin özeti hakem ile şampiyon konuşma birde bu senede ortada ts maçı basakşehir maçı Eskişehir hıyarto milleti malmı sandın sen 1 4
  • ..: iy 1.5 ustu oynamis 7 0 Yanıtla
  • fenerbahçe: yalan haber maçı izledim adam avantajı oynatmak için kolları açıyor. oltaya düşmeyin bu haberle :)) 4 1 Yanıtla
  • samiua: hakemde insan nolmuş.. ne güzel kardeşçe oynansa şu futbol.. ? rekabet tatlı olsa .. sokakta mermili kanlı olmasa.. türkiye asıl kendine baksın hakemin sülalesine kğfğr etmek için stada geliyorlar adeta 1 0 Yanıtla
  • XXXX: BEN SEN TMMM BB 0 0 Yanıtla

Advertisement