Trabzonspor-Gaziantepspor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Gaziantepspor Maçından Notlar

Trabzonspor-Gaziantepspor Maçından Notlar

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde takımla antrenman yapma şansı bulamayan Giray Kaçar, yoğun tedavi programına rağmen iyileşemeyince 18 kişilik kadroya alınmadı.

10.02.2012 20:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giray KADROYA ALINMADI

Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde takımla antrenman yapma şansı bulamayan Giray Kaçar, yoğun tedavi programına rağmen iyileşemeyince 18 kişilik kadroya alınmadı. Giray'la birlikte sakatlığı bulunan Glowacki de kadroya giremedi. Glowacki ve Giray'ın yokluğunda savunmanın ortasında Mustafa ve Celustka ikilisi görev yaptı.

OLCAN–VOLKAN İKilisİ SAHADA

Teknik direktör Şenol Güneş, Gaziantepspor maçında Alanzinho'yu yedekte bırakarak ilk 11'de Volkan'ı oynattı. Bordo mavili takımda sol kanatta Olcan, sağ kanatta ise Volkan görev yaptı.

SAPARA VE SEZER 11'DE

Bu arada devre arasında Trabzonspor'dan Gaziantepspor'a transfer olan Marek Sapara ile Sezer Badur eski takımlarına karşı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ilk 11'de sahaya çıktı. Sapara'yı Gaziantepspor'a kiralanmış, Sezer Badur'un ise sözleşmesi feshedilmişti.

HASRET GİDERDİLER

Trabzonspor'dan Gaziantepspor'a transfer olan Sapara ve Sezer Badur, maçtan önce eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Gaziantepspor'dan Trabzonpor'a transfer olan Olcan Adın da eski arkadaşlarıyla sohbet etti.

AYIN FUTBOLCUSU ÖDÜLÜ OLCAN'IN

TrabzonCell aboneleri tarafından verilen oylar sonucunda Aralık ayının en değerli oyuncusu seçilen Burak ile Ocak ayının en değerli oyuncusu seçilen Olcan Adın, maç öncesi ödülünü Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri Temel Kazancıoğlu ve Recep Denizer'den aldı.

MAÇA İLGİ AZDI

Trabzonsporlu taraftarlar, soğuk hava nedeniyle Gaziantepspor maçına fazla ilgi göstermediler. Tribünlerde boşluklar dikkat çekerken az sayıda Gaziantepspor taraftarı da takımlarını destekledi.

YES(TM/AÖ)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor-Gaziantepspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement