Trabzonspor ve Fatih Vatanspor Berabere Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzonspor ve Fatih Vatanspor Berabere Kaldı

Trabzonspor ve Fatih Vatanspor Berabere Kaldı
01.10.2023 18:47

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Trabzonspor ile Fatih Vatanspor arasındaki maç 2-2 berabere sonuçlandı. Ev sahibi takımın golüyle öne geçen Trabzonspor, deplasman ekibinin beraberlik golüne karşılık verdi. Fatih Vatanspor, ikinci golüyle tekrar öne geçse de Trabzonspor, son dakikalarda dengeyi sağladı. Maçta Trabzonsporlu oyuncu Teona Bakradze'nin hakeme tükürdüğü için kırmızı kart görmesiyle sona erdi.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 5. haftasında Trabzonspor ile Fatih Vatanspor 2-2 berabere kaldı.

Ev sahibi takım karşılaşmanın 2. dakikasında Teona Bakradze'nin ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçti. Deplasman ekibi ise 7. dakikada Marcelly Costa Vale ile beraberliği yakaladı.

Kadir Özcan Tesisleri'nde oynanan maçın ilk yarısı 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.

Fatih Vatanspor, 59. dakikada tekrar Marcelly Costa Vale'nin ikinci golüyle öne geçti. Trabzonspor'da Balongo 66. dakikada kaleciden çaldığı top ile maça denge getirdi.

Bordo-mavili takımda 87. dakikada Teona Bakradze hakeme tükürdüğü için kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

Maç 2-2'lik beraberlikle tamamlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor ve Fatih Vatanspor Berabere Kaldı - Son Dakika


Advertisement