Trap: Conte'de Kendimi Görüyorum - Son Dakika
Spor

Trap: Conte'de Kendimi Görüyorum

Trap: Conte\'de Kendimi Görüyorum

Juventus'un eski hocalarından Giovanni Trapattoni, Antonie Conte'ye baktığında kendini gördüğünü söyledi ve başarılı teknik adamı övdü.

05.02.2014 14:30

Juventus'ta başarıdan başarıya koşan İtalyan Teknik Adam Antonio Conte'ye bir övgü de Torino temsilcisinin eski teknik adamı Trapattoni'den geldi.

La Gazetta Dello Sport'a konuşan Trapattoni, "Conte'ye bakınca kendimi görüyorum. Özellikle de maçlara hazırlanış şeklinde. Futbolcuğuna bakarak bile böylesine büyük bir hoca olacağını söyleyebilirdiniz. Bu bir sürpriz değil. Orta sahanın merkezinde oynadığıızda oyunun tüm dinamiklerini öğreniyorsunuz. Gerçek bir taktisyen olacağını anlamak çok zor değildi." ifadelerini kullandı.

Juventus'un dengeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Trap, "Juventus dengeli olmak zorunda ve bu işi de Conte müthiş başarıyor. Kazanan karakterli biri olduğunu kanıtladı, ancak bu başarılarıyla övünmüyor. Juventus için gerçekten de ideal tercih." dedi.

İTALYAN FERGUSON MU?

Conte'nin Alex Ferguson'a benzetilmesini de değerlendiren Trapattoni, "İtalya'da kulüplerin sahibi var, yönetimleri değil. Almanya ve İngiltere gibi gelenekleri olan bir ülke değiliz. Onlar bir hoca ile yol ayrımına gitmeden önce iki kez düşünüyorlar, biz yeni isimlere çok hevesliyiz." diye konuştu.

JUVENTUS SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR

İtalyan devini son 2 sezonda şampiyon yapan ve bu sezon da puan farkıyla zirvede tutan Antonio Conte'ye teklif yapma hazırlıkları ise şimdiden başladı.

Juventus ile başarıdan başarıya koşan Conte'nin sözleşmesi 2015 yılında sona erecek ancak Torino temsilcisi, La Gazetta Dello Sport'un haberine göre tecrübeli teknik adamla 2017 yılına kadar sözleşme imzalamak istiyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Trap: Conte'de Kendimi Görüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement