Türk Hakemler, Kendilerini Korumadığı İçin MHK'dan Şikayetçi - Son Dakika
Spor

Türk Hakemler, Kendilerini Korumadığı İçin MHK'dan Şikayetçi

Bu sezon sık sık yaptıkları hatalar yüzünden eleştirilen hakemler, MHK'dan şikayetçi oldu. Hakemler, yapılan eleştirilere karşı MHK'nın onları korumadığı görüşünde.

08.11.2017 20:06  Güncelleme: 23:12

Maçlarda verdikleri kararlar nedeniyle sık sık eleştirilen hakemlerle ilgili flaş bir detay ortaya çıktı.

HAKEMLER KORUNMADIKLARI GEREKÇESİYLE RAHATSIZ

Hakem camiasından birçok isim de Merkez Hakem Kurulu'ndan rahatsız. Hakemler, haklarında çıkan olumsuz haberlere karşı korunmadıklarını ve yalnız bırakıldıklarını düşünüyorlar.

"YUSUF NAMOĞLU'NUN DEĞİŞEN KURALLARDAN HABERİ YOK"

Hakemlerin rahatsız olduğu konulardan biri de klasman belirlemelerinde yapılan tercihler olarak göze çarpıyor. Bu konuda adaletin sağlanamamasından şikayet ederek sezona başlayan hakemler, bu durumun atamalarda da devam ettiğini düşünüyorlar. Hatta bazı hakemler Yusuf Namoğlu'nun değişen kurallardan haberdar olmadığına varacak söylemlerde bulunuyorlar.

MAÇLARA İYİ KONSANTRE OLAMIYORLAR

Kulüplerin ve taraftarların direkt hedefi olmaktan çok çekinen hakemler, maçlara iyi konsantre olamadıklarını, bazı atamaların kendilerini korkuttuğunu kendi aralarında konuşup, şikayetlerini yüksek sesle söylemekten çekinmiyolar.

Öte yandan hakemler, bazı gözlemcilerin ısrarla aynı hakemin gözlemcisi olması ve cezaya girenlerin bekleme sürelerindeki tutarsızlıklar başta olmak üzere birçok konudan daha rahatsızlık duyuyorlar.

Türk Hakemler, Kendilerini Korumadığı İçin MHK\'dan Şikayetçi

Son Dakika Spor Türk Hakemler, Kendilerini Korumadığı İçin MHK'dan Şikayetçi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement