Türkiye Badminton Şampiyonası Ankara'da düzenlendi - Son Dakika
Spor

Türkiye Badminton Şampiyonası Ankara'da düzenlendi

Türkiye Badminton Şampiyonası Ankara\'da düzenlendi

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye Badminton Şampiyonası, gençler ve yıldızlar kategorilerinde yapılan müsabakalarla sona erdi. Şampiyonada Abdulsamet Tekedereli, Ülviye Türkoğlu, Enes Gülcan ve Azragül Özcan birincilik elde etti. Malatya Çocuk Evleri Sitesi kurum sıralamasında birinci oldu. Ödüller ise Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri tarafından takdim edildi.

21.11.2023 11:59

8. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Türkiye Badminton Şampiyonası, Ankara'da düzenlendi.

Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde üç gün süren organizasyonda müsabakalar gençler ve yıldızlar kategorilerinde yapıldı.

Federasyonun açıklamasına göre, gençler kategorisinde tek erkeklerde Abdulsamet Tekedereli (Aydın), tek kızlarda Ülviye Türkoğlu (Amasya) şampiyonluğa ulaştı. Yıldızlarda ise tek erkeklerde Enes Gülcan (Karaman), tek kızlarda Azragül Özcan (Malatya) birinciliği elde etti.

Kurum sıralamasında Malatya Çocuk Evleri Sitesi birinci, Aydın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ikinci, Batman Çocuk Evleri Sitesi ise üçüncü oldu.

Şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Ercan Yıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Ayşegül Yıldırım Kara ile Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sebiha Başaran takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Badminton Şampiyonası Ankara'da düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement