Ümit Kurt Ankaragücü'nde Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ümit Kurt Ankaragücü'nde Kaldı

Ümit Kurt Ankaragücü\'nde Kaldı
21.12.2012 19:48

PTT 1.Lig takımlarından Ankaragücü'nde ekonomik krizden kurtuluşun önünü açmak için satılması düşünülen Ümit Kurt, gerekli para bulunarak takımda tutuldu.

PTT 1. Lig takımlarından Ankaragücü'nde ekonomik krizden kurtuluşun önünü açmak için satılması düşünülen Ümit Kurt, gerekli para bulunarak takımda tutuldu.

Kulüp başkanı Atilla Süslü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, alacakları ödenmediği için federasyona başvuran ve bonservis bedeli alınmadan takımdan ayrılma durumu oluşan Ümit Kurt için para probleminin çözüldüğünü bildirdi.

Ümit'in dışında 1-2 futbolcunun daha alacaklarının hemen ödeneceğini kaydeden Süslü, diğer oyunculara ise yarından itibaren "parça parça" ödeme yapılacağını ifade etti.

Başkent temsilcisinde başkan Süslü ve başkan vekili Metin Akyüz, Tandoğan tesislerinde dün düzenlenen basın toplantısında, Ankara Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner'in 6 Ocak 2013 tarihinde yapılacak Ankaragücü Olağanüstü Genel Kurul'da başkan aday olacağını açıklamıştı.

Süslü, toplantıda yaptığı konuşmada, bu gelişmenin ardından futbolcu satmayacaklarını, transfer engellerinin kalkması durumunda da takıma takviye yapacaklarını dile getirmişti.

Muhabir: Musa Samur/ Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Erdem Gültekin - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ümit Kurt Ankaragücü'nde Kaldı - Son Dakika


Advertisement