Galatasaray'da Muhalif Kesim, Başkan Aysal'ı Eleştirdi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Muhalif Kesim, Başkan Aysal'ı Eleştirdi

Galatasaray\'da Muhalif Kesim, Başkan Aysal\'ı Eleştirdi

Galatasaray Divan Kurulu toplantısında kürsüye çıkan Işın Çelebi ve Hayrettin Kozak, Başkan Ünal Aysal'ı topa tuttu.

10.09.2014 15:10  Güncelleme: 15:37

Galatasaray Adası'nda yapılan Divan Kurulu toplantısında Başkan Ünal Aysal'ın ardından kürsüye çıkan eski yönetici Işın Çelebi ile Divan Kurulu Üyesi Hayrettin Kozak, kulübün borçlarındaki artış nedeniyle Galatasaray yönetimini topa tuttu.

"EN ÇOK BORCA BİZ SAHİBİZ"

Çelebi yaptığı açıklamada "Galatasaray'ın borcu kısa vadede 142 milyon. Bu borç finansın iyi yönetilmediğini gösteriyor. Galatasaray, belirtilenin aksine borcu en fazla olan kulüp. Bu rakamlar ciddidir." diye konuştu.

HAYRETTİN KOZAK: BORÇLAR, ZARARLAR HEP ARTTI

Sezonun başlamasına rağmen futbol takımına hâlâ göğüs sponsoru bulamayan Aysal'ı eleştiren Divan Kurulu Üyesi Hayrettin Kozak ise, "3-4 yıldır kulübü Aysal ve arkadaşları yönetiyor. Borçlar, zararlar hep arttı. Başkan mâli olarak iyi durumda olduğumuzu söylüyor ama UEFA'dan ve borsadan uyarılar aldık. Tabloya bakınca bu durumun adını 'mâli felaket' koyabiliriz. Marka değeri artıyor ama bu durum borçlara yansımıyor. Futbolun başında bir baş yok, en büyük gelir kaynağının yöneticisi yok. Yazıhanesinden imzalar atarak futbolu başkanımız yönetiyor. 2 yıl sözleşmesi kalan oyuncuların sözleşmesini neden 5 yıla çıkardık? Oyuncular 30 yaşlarında...

"HERKESLE KAVGALIYIZ, SOPALARLA SAVAŞA MI GİRELİM?"

Bir spor kulübü olarak GSGM, TFF, TBF, UEFA ve Borsa İstanbul'la kavgalıyız. Ne yapalım, 20 milyonu arkamıza alıp sopalar elimizde savaşa mı gidelim? Ne yapalım, 20 milyonu arkamıza alıp sopalar elimizde savaşa mı gidelim? Futbol takımına da Ünal Aysal'ın kendi şirketi sponsor olsun. Göğsümüze UNIT yazalım. Galatasaraylı işadamları da amatör şubelere sponsor olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Muhalif Kesim, Başkan Aysal'ı Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement