Ünal Aysal Çekilemez" - Son Dakika
Spor

Ünal Aysal Çekilemez"

Ünal Aysal Çekilemez"

İlk defa Totemspor'un duyurduğu 'mecburi' kongre havasına girmeye başlayan Galatasaray'da eski başkanlardan Faruk Süren, Ünal Aysal'ın bazı konularda pişman olduğunu fakat çekilmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

12.02.2014 12:06

Galatasaray'da Mayıs'ta seçim var!

Totemspor'un, geçtiğimiz günlerde duyurduğu "Dernekler Masası mayısta seçim olması gerektiğine dair karar aldı. Karara ilişkin, "23 Ocak 2014'de gelen rapor eski bir yöneticinin çekmecesinde" şeklindeki haber, Galatasaray kulislerine bomba gibi düşmüştü.

Bugün de eski yöneticilerinden Özer Saracoğlu, twitter hesabından "Mayıs'ta seçim var.. Ünal Aysal Aday olmayacak. Ali Dürüst geliyor." iddialarını ortaya attı.

Totemspor gelişmelerle ilgili efsane başkanlardan Faruk Süren'e mikrofon uzattı:

Seçim olacak!

"Seçim olacak. Galatasaray etiği bunu gerektirir. Ama Ünal Aysal'ın çekilmesi mümkün değil, girecek."

Faruk Süren, Totemspor yazarlarından Bülent Yüksel'in "Ama Divan Kurulu hukukçulardan oluşan bir heyet görevlendirmişti ve bu kurul kesin bir ifadeyle yeni yönetimin üç yıllığına seçildiğine dair rapor vermişti. Nasıl iş bu?" sorusu üzerine Hukuk Profesörü Mehmet Helvacı'yı yaylım ateşine tuttu…

Kongre tarihi resmileşti

"Bir kurulda Helvacı varsa…"

"O hukuk kurulu kendince Galatasaraylılık yapmış 'suya sabuna dokunmayalım' demiş. Zaten bir kurulda Mehmet Helvacı varsa her sonucu normal karşılamak lazım. Yeni tüzüğü de Helvacı yaptı. Lastik gibi tüzük yaptı, nereye çekersen çek. Her şeyi allak bullak etti."

Süren, Ali Dürüst gibi, kendisi hakkında da olası Mayıs seçimine hazırlandığı iddialarının sorulması üzerine de gülümseyerek şu değerlendirmeleri yaptı;

"Ünal Aysal pişman!"

"Ali Dürüst'ün aday olacağını sanmıyorum, kendimin aday olacağını kesin bir dille sanmıyorum. Sadece Ünal Aysal girer.  'Enerjisi düşük' diye değiştirdiği yönetimin, yarışından fazlasını değiştirmeli. Bu yönetimde tek enerjisi yüksek kişi var, o da kendisi. Ha Ali Dürüst'ü tekrar yanına almak ister ya da istemez... Ali Dürüst kabul eder ya da etmez… Bilemem. Ama Ünal Aysal'ı erken seçime gitme konusunda acele ettirdiler. Kendisiyle konuşmalarımızda 'Acele ettim' demiyor ama bence pişman. Kendi kendine 'Acele ettim' dediğini düşünüyorum."

Totemspor Özel/Bülent Yüksel

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ünal Aysal Çekilemez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement